FCP_SMT_752_GA_Factory_SP.vstsound is missing

All topics on Groove Agent
Post Reply
manfredloe
New Member
Posts: 38
Joined: Fri Jan 28, 2011 8:02 am
Contact:

FCP_SMT_752_GA_Factory_SP.vstsound is missing

Post by manfredloe »

Hello, when I try to start Groove Agent 4 there´s an error message saying, that "FCP_SMT_752_GA_Factory_SP.vstsound" is missing. I re-installed GA 4, Cubase Pro 10 but that doesn´t solve the problem. What do I have to re-installe to get this file back? Any ideas?
Thanx in advance, Manfred

manfredloe
New Member
Posts: 38
Joined: Fri Jan 28, 2011 8:02 am
Contact:

Re: FCP_SMT_752_GA_Factory_SP.vstsound is missing

Post by manfredloe »

My mistake - off course it´s Groove Agent 5 I´m talking about.. but the file is still missing.

manfredloe
New Member
Posts: 38
Joined: Fri Jan 28, 2011 8:02 am
Contact:

Re: FCP_SMT_752_GA_Factory_SP.vstsound is missing

Post by manfredloe »

It´s been fixed by the latest update.

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests