Does Dorico3 pro need USB dongle?

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.
Post Reply
toshi
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Feb 27, 2011 8:23 am
Contact:

Does Dorico3 pro need USB dongle?

Post by toshi »

Does Dorico3 pro need USB dongle? (no update buy new)
I search HP but no information.

mducharme
Member
Posts: 305
Joined: Thu Apr 21, 2011 1:00 am
Contact:

Re: Does Dorico3 pro need USB dongle?

Post by mducharme »

You can use the soft eLicenser (software, no dongle) if you only need to use Dorico on one system, but that can't be moved to another system. If you need to use Dorico on two systems (not at the same time) you will need a dongle. You can start with the soft eLicenser and move to the USB dongle later however.

toshi
New Member
Posts: 6
Joined: Sun Feb 27, 2011 8:23 am
Contact:

Re: Does Dorico3 pro need USB dongle?

Post by toshi »

thanks a lot!!!

Post Reply

Return to “Dorico”

Who is online

Users browsing this forum: bobk, ersteller, klafkid, odod and 8 guests