HS2 -> HS3

Post general topics related to HALion 6 and HALion Sonic 3 here.
Post Reply
aMake
New Member
Posts: 7
Joined: Mon Feb 13, 2017 4:26 pm
Contact:

HS2 -> HS3

Post by aMake »

Hi.

I know this was answered for Halion 6, but if I upgrade HS2 to HS3, will it retain the sound library and be compatible with old projects where I used HS2 sounds?

Br,
aMake

User avatar
Matthias Quellmann
Moderator
Posts: 910
Joined: Tue Mar 01, 2011 9:44 am
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Re: HS2 -> HS3

Post by Matthias Quellmann »

Yes, your old projects will just automatically load HALion Sonic 3.
Matthias Quellmann - Senior Marketing Manager
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Checkout Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

aMake
New Member
Posts: 7
Joined: Mon Feb 13, 2017 4:26 pm
Contact:

Re: HS2 -> HS3

Post by aMake »

Matthias Quellmann wrote:Yes, your old projects will just automatically load HALion Sonic 3.
Cool! Thx

aMake
New Member
Posts: 7
Joined: Mon Feb 13, 2017 4:26 pm
Contact:

Re: HS2 -> HS3

Post by aMake »

Another question. Halion 6 and Halion Sonic 3 are supposed to be dongle-free right? So what if I upgrade my HS2 to HS3, can I remove the e-licenser after?

Br,
aMake

User avatar
Matthias Quellmann
Moderator
Posts: 910
Joined: Tue Mar 01, 2011 9:44 am
Location: Hamburg, Germany
Contact:

Re: HS2 -> HS3

Post by Matthias Quellmann »

aMake wrote:Another question. Halion 6 and Halion Sonic 3 are supposed to be dongle-free right? So what if I upgrade my HS2 to HS3, can I remove the e-licenser after?

Br,
aMake
No, if you upgrade from HS2 your license will be replaced on the USB-eLicenser. Our team is working on a solution to move the license from the USB to the local soft eLicenser though.
Matthias Quellmann - Senior Marketing Manager
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Checkout Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook!

aMake
New Member
Posts: 7
Joined: Mon Feb 13, 2017 4:26 pm
Contact:

Re: HS2 -> HS3

Post by aMake »

Matthias Quellmann wrote:
aMake wrote:Another question. Halion 6 and Halion Sonic 3 are supposed to be dongle-free right? So what if I upgrade my HS2 to HS3, can I remove the e-licenser after?

Br,
aMake
No, if you upgrade from HS2 your license will be replaced on the USB-eLicenser. Our team is working on a solution to move the license from the USB to the local soft eLicenser though.
Ah, thats too bad. Thanks for your answer though.

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests