Difference Cubasis LE 3 + In-App-Upgrade <-> Cubasis 3 ?

Post questions and find answers on Cubasis LE here.
Post Reply
Hartmut
Member
Posts: 514
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:42 pm
Contact:

Difference Cubasis LE 3 + In-App-Upgrade <-> Cubasis 3 ?

Post by Hartmut »

If I do the in-app-Upgrade of Cubasis LE 3 to "Cubasis LE with all the features of the full Cubasis version" - do I really have the full version of Cubasis 3 with all PlugIns & Instruments? Can I import my Cubasis 2 in-app-purchases in this version al well? Or are there any differences left?
PC: Windows 10 aktuell, i5, 16 Gig RAM, Audiointerface UR44,
Software: Cubase Pro 10.5.12 Build 123 (&9.5 & 8.5; 7.5; 5; SX); Halion 6.1; GrooveAgent 5;

MacBook Pro 2013 (das letzte ohne Retina) MacOS Catalina, 500 GB SolidFP, 8 Gig RAM, Presonus iOne,
Software: Cubase Pro 10.5.12 Build 123, Halion 6.1, GrooveAgent 5

User avatar
LSlowak
Steinberg Employee
Posts: 4014
Joined: Thu Aug 08, 2013 12:36 pm
Contact:

Re: Difference Cubasis LE 3 + In-App-Upgrade <-> Cubasis 3 ?

Post by LSlowak »

Hartmut wrote:
Sun Apr 19, 2020 6:46 pm
If I do the in-app-Upgrade of Cubasis LE 3 to "Cubasis LE with all the features of the full Cubasis version" - do I really have the full version of Cubasis 3 with all PlugIns & Instruments? Can I import my Cubasis 2 in-app-purchases in this version al well? Or are there any differences left?
Hi Hartmut,

The Cubasis LE 3 Full Feature Set IAP, updates Cubasis LE 3 with all the features of Cubasis 3.
Previous Cubasis LE 2 instrument and effect in-app purchases can be freely transferred to Cubasis LE 3.

Hope that helps.

Best,
Lars
Lars Slowak - Project Management & Team lead Cubasis
Steinberg Media Technologies GmbH
Hamburg, Germany
Check out Steinberg on YouTube, Twitter and Facebook

Hartmut
Member
Posts: 514
Joined: Thu Dec 16, 2010 12:42 pm
Contact:

Re: Difference Cubasis LE 3 + In-App-Upgrade <-> Cubasis 3 ?

Post by Hartmut »

LSlowak wrote:
Mon Apr 20, 2020 7:46 am
Previous Cubasis LE2 instrument and effect in-app purchases can be freely transferred to Cubasis LE 3.
Hi Lars,

thanks for your answer.

So if I understand it right it is not possible to transfer the Cubasis 2 (without "LE") in-app purchases into Cubasis LE 3 with Full Feature Set IAP?!

Greetings,
Hartmut
PC: Windows 10 aktuell, i5, 16 Gig RAM, Audiointerface UR44,
Software: Cubase Pro 10.5.12 Build 123 (&9.5 & 8.5; 7.5; 5; SX); Halion 6.1; GrooveAgent 5;

MacBook Pro 2013 (das letzte ohne Retina) MacOS Catalina, 500 GB SolidFP, 8 Gig RAM, Presonus iOne,
Software: Cubase Pro 10.5.12 Build 123, Halion 6.1, GrooveAgent 5

Post Reply

Return to “Cubasis LE”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests