Cubase 10.5 buzzkill

Post general topics related to Cubase Pro 10, Cubase Artist 10 and Cubase Elements 10 here.
Post Reply
jimmycooper
New Member
Posts: 18
Joined: Fri Aug 12, 2016 10:45 pm
Contact:

Cubase 10.5 buzzkill

Post by jimmycooper »

Cubase artist error.PNG
(39.01 KiB) Not downloaded yet

Upgraded to 10.5....usual hiccups but I go back to VST24 days,so its normal to have installation difficulties--I'm cool--

.... Re-installed Cubase again since thats how it goes--I'm cool--

.... missing/no Padshop2 presets,but thats normal and always happens,but I will spend an hour or two to sort that--I'm cool--

.... Generic Remote just fu**d up because it does that....

.... ELicencer error showing no licence,maintenance function freezes my computer,but I will check MySteinberg and sort that out--

.....unable to launch Cubase 10.5, CTD.... not cool. Love Cubase,but what a buzzkill it can be.
Attachments
Halion error.PNG
(52.2 KiB) Not downloaded yet

User avatar
Glenn
Member
Posts: 452
Joined: Sun Dec 19, 2010 3:51 am
Location: Oslo, Norway
Contact:

Re: Cubase 10.5 buzzkill

Post by Glenn »

Do you have an older dongle?

I had many strange problems for a while, I would have to reinsert my dongle, I would have to tilt it to the left to make stuff work.

My dongle was from 2004, I bought a new one and all my problems were gone - Cubase even started way faster.
Cubase 10.5 PRO latest build, Windows 10 PRO 64bit build 2004, RME Hammerfall 96/52, Ryzen 3900x, Asus X-470 Mainboard 32GB ram, Samsung 970 NVME M.2 PRO, 2x UAD-2 Quad, Benchmark DAC-1, Apogee AD16, Millenia 4 HV3D, SSL XLogic Alpha, Universal Audio LA 610, Focusrite ISA428, Avalon AD2022, Brauner Phantom, Shure, Sennheiser EVO series, AKG C414, Electro Voice RE-20, JZ Blackhole and then some

jimmycooper
New Member
Posts: 18
Joined: Fri Aug 12, 2016 10:45 pm
Contact:

Re: Cubase 10.5 buzzkill

Post by jimmycooper »

Hi Glenn--thanks for the reply. Yes,my dongle is an older one. I tried to place the dongle in various usb ports to troubleshoot,since I had an error message suggesting doing that.(Never have had that error come up before-and any usb port has never been a problem.)I also re-installed the full Cubase 10.5(!)again and although up and running again I am not sure of the reason why.
I also keep getting the "Fingerprint" error although I have gone round and round with ELicenser re-installs/maintenance/Helper etc.
My post was definitely fueled by frustration with the usual Cubase bs(there is always something to deal with).The black-hole of GenericRemote....ugh.
I updated my Ableton Live DAW also-- zero hassle.Zero problems.Midi learn is quick and recalled automatically.
Now...whats going on with ReWire??😒

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: Jorge Ruiz, kdogg456, wildschwein and 13 guests