Not enough room on partition D

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
johnstaunton
New Member
Posts: 30
Joined: Sun Jan 18, 2015 10:11 pm
Contact:

Not enough room on partition D

Post by johnstaunton »

I have a new computer Build and Cubase and all other apps work well.. But when I tried to use the Pan Normaliser I get the message "Not enough room on partition D".. On my system partition D is a System reserved .

I Uninstalled Wavelab but that didn't help..
Cubase Pro 10.5, Wavelab Pro 10, Halion 6, Komplete 10 Ultimate, Genelec 1032, UAD 2 ,Studiolive 3 16, UR44, windows 10 Pro.. Intel Intel Core i7 9700K 3.6GHz Octa Core LGA1151 CPU

pwhodges
Member
Posts: 547
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:29 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Not enough room on partition D

Post by pwhodges »

Why has a system reserved partition got a letter at all?

Paul

johnstaunton
New Member
Posts: 30
Joined: Sun Jan 18, 2015 10:11 pm
Contact:

Re: Not enough room on partition D

Post by johnstaunton »

That I don't know I'm afraid.. Its a fairly new install..3 months actually...
Cubase Pro 10.5, Wavelab Pro 10, Halion 6, Komplete 10 Ultimate, Genelec 1032, UAD 2 ,Studiolive 3 16, UR44, windows 10 Pro.. Intel Intel Core i7 9700K 3.6GHz Octa Core LGA1151 CPU

johnstaunton
New Member
Posts: 30
Joined: Sun Jan 18, 2015 10:11 pm
Contact:

Re: Not enough room on partition D

Post by johnstaunton »

Sorry I should have said thanks for your reply..
Cubase Pro 10.5, Wavelab Pro 10, Halion 6, Komplete 10 Ultimate, Genelec 1032, UAD 2 ,Studiolive 3 16, UR44, windows 10 Pro.. Intel Intel Core i7 9700K 3.6GHz Octa Core LGA1151 CPU

pwhodges
Member
Posts: 547
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:29 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: Not enough room on partition D

Post by pwhodges »

Disk Management might give you an idea. It also enables you to remove the drive letter - but you might be nervous of doing that, I suppose.

Paul

User avatar
Arjan P
Senior Member
Posts: 2653
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:28 pm
Contact:

Re: Not enough room on partition D

Post by Arjan P »

I would start taking a look into the file location definitions in WL. There's probably something referring to a D:\ drive which you should be able to change. Not that I see any relation with pan normalizer, but maybe WL is looking for a temp directory under D:\.
--- "If anyone owes it all to Bach, it's God" - Emil Cioran ---
SOFT: (All 64 bit) | WaveLab 10.0.40 | Cubase 10.0.60 | HALion 6.0 | Win10 Pro - SoundCloud
HARD: i7-950 | Asus P6TD | 30GB | Tascam DM-3200 | DigiMax48 | Midisport 8x8 - SoundByte Studio

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 10 | WaveLab Elements 10”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests