Increasing pre load limit. SOLVED

All topics on Groove Agent
Post Reply
User avatar
shadowfax
Senior Member
Posts: 2823
Joined: Sun May 20, 2012 3:21 pm
Contact:

Increasing pre load limit. SOLVED

Post by shadowfax »

Hi, just got a message saying more pre load memory was requested than the maximum of 1200MB....
and a suggestion that I need to increase the pre load limit or reduce the pre load time...

couldn't find how to do this anywhere on the gui.. :? can anyone help please?

thanks, Kevin :)
Last edited by shadowfax on Tue Apr 14, 2020 9:25 am, edited 1 time in total.
https://soundcloud.com/knmac ... Cubase 10.5..Windows 10..Intel Core i9 9900K Coffee Lake Refresh 3.6GHz Eight Core 1151 Socket Overclockable Processor, WD Black WDS250G3X0C SN750 - 250GB M.2 PCIe NVMe SSD, ASRock AMD Radeon RX580 8GB OC Phantom Gaming D Dual Fan Graphics Card,
Gigabyte Z390 GAMING X Intel Socket 1151 ATX HDMI DDR4 USB C 3.1 M.2 Motherboard, 32GB ram, 2x Team GX2 1TB SATA III SSD. Yamaha N8.

User avatar
Riddim
New Member
Posts: 24
Joined: Mon Feb 21, 2011 8:04 pm
Contact:

Re: Increasing pre load limit.

Post by Riddim »

Hi shadowfax, did you manage to resolve this issue? I’ve occasionally been getting this message too.
Cubase Pro 10 (64 bit) |Cubase 9.5 (64 bit) | PC, i7, 3.4 GHz, 64GB ram | Windows 10 (64 bit) | Novation SL Mk3 | Focusrite Clarett 8 pre USB | Behringer X32

User avatar
shadowfax
Senior Member
Posts: 2823
Joined: Sun May 20, 2012 3:21 pm
Contact:

Re: Increasing pre load limit.

Post by shadowfax »

Riddim wrote:
Fri Apr 10, 2020 6:05 pm
Hi shadowfax, did you manage to resolve this issue? I’ve occasionally been getting this message too.
Hi ..afraid not..been looking all over but getting nowhere... :(
https://soundcloud.com/knmac ... Cubase 10.5..Windows 10..Intel Core i9 9900K Coffee Lake Refresh 3.6GHz Eight Core 1151 Socket Overclockable Processor, WD Black WDS250G3X0C SN750 - 250GB M.2 PCIe NVMe SSD, ASRock AMD Radeon RX580 8GB OC Phantom Gaming D Dual Fan Graphics Card,
Gigabyte Z390 GAMING X Intel Socket 1151 ATX HDMI DDR4 USB C 3.1 M.2 Motherboard, 32GB ram, 2x Team GX2 1TB SATA III SSD. Yamaha N8.

User avatar
Verda Lumo
New Member
Posts: 21
Joined: Fri Apr 18, 2014 9:15 am
Location: Magnitogorsk, Russia
Contact:

Re: Increasing pre load limit.

Post by Verda Lumo »

Hello! These settings are in the Options tab:
https://cloud.mail.ru/public/3oXW/26f8ekjsv
Windows 10x64 Pro v1809, MB ASUS P8Z77-V,Intel Core i7 3770K 3,5Ghz, 16Gb RAM, 6Gb ASUS Dual-GTX1060, Cubase Pro 10, Studio One 4, Reaper, Reason, RME Babyface, AKAI MPK261

User avatar
shadowfax
Senior Member
Posts: 2823
Joined: Sun May 20, 2012 3:21 pm
Contact:

Re: Increasing pre load limit.

Post by shadowfax »

Verda Lumo wrote:
Mon Apr 13, 2020 7:21 am
Hello! These settings are in the Options tab:
https://cloud.mail.ru/public/3oXW/26f8ekjsv

thank you for that my friend :) ..just shows what an idiot I am for not finding it.. :(
https://soundcloud.com/knmac ... Cubase 10.5..Windows 10..Intel Core i9 9900K Coffee Lake Refresh 3.6GHz Eight Core 1151 Socket Overclockable Processor, WD Black WDS250G3X0C SN750 - 250GB M.2 PCIe NVMe SSD, ASRock AMD Radeon RX580 8GB OC Phantom Gaming D Dual Fan Graphics Card,
Gigabyte Z390 GAMING X Intel Socket 1151 ATX HDMI DDR4 USB C 3.1 M.2 Motherboard, 32GB ram, 2x Team GX2 1TB SATA III SSD. Yamaha N8.

Post Reply

Return to “Groove Agent”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests