Page 1 of 1

Can we control the AI knob to change 1 tick of any parameter?

Posted: Thu Mar 26, 2020 12:40 am
by StRHook
Can we control the AI knob to change 1 tick of any parameter?

ex) Frequency 1Hz(or less), 0.1dB(or less), 0.1 ms(or less), etc..


If we cannot, it can be fixed by software update ?

I think the AI knob has to move too much now.. already like jump.

Re: Can we control the AI knob to change 1 tick of any parameter?

Posted: Fri Mar 27, 2020 4:24 pm
by shanabit
Gonna say NO here

1. Your EQ Control is mapped to the EQ section on the CC121 which will give you .1 changed up and down

2. I agree with you the AI knob should have a settings window for the increment. It is different for all parameters when you hover over it, fader movement is diff value than EQ for instance.

3. Im looking here to see what I can find

Re: Can we control the AI knob to change 1 tick of any parameter?

Posted: Sat Mar 28, 2020 8:46 pm
by StRHook
shanabit wrote:
Fri Mar 27, 2020 4:24 pm
Gonna say NO here

1. Your EQ Control is mapped to the EQ section on the CC121 which will give you .1 changed up and down

2. I agree with you the AI knob should have a settings window for the increment. It is different for all parameters when you hover over it, fader movement is diff value than EQ for instance.

3. Im looking here to see what I can find
thanx bro
I know #1 but I also use another eq too.
2. yes I agree
thank you for your reply
I think that is possible by just software. maybe..

steinberg can update to improve it?
I don't know..