vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

Have just upgraded to Windows 10 x64 build 2004, shortly after having updated to Wavelab 10 Elements 10.0.40.

Afterwards the eLicense info had gone reverting to Trial in red (but was intact in my other Steinberg apps (Cubase, VSTs, UR44 s/w, etc)

BTW the Elements license was an upgrade product key initially - i belive - entered directly into Wavelab on the advice of PG (rather than into eLicensor)

What should I do?

plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

Note: One thing to add that may have been a factor: I did have a backup directory with a working copy of 10.0.20 as previously discussed to get around the jBridge bug

plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

Update: Have just noticed I actually have 2 instances of Wavelab Elemets 10 in my eLicensor; one showing as a trial version, and ons blaack and seemingly valid.

I have the "register" option up in the help menu, but on close inspection can not otherwise see any reference to trial in Wavelab.

How to clean this up?

markino
Member
Posts: 278
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:47 pm
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by markino »

Hello, try and download the latest e-Licenser. Second option: perform Mantainance from e-Licenser
Marco

plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

markino wrote:
Mon Jun 08, 2020 6:04 am
Hello, try and download the latest e-Licenser. Second option: perform Mantainance from e-Licenser
Thanks Marikino, unfortunately I tried that initially and it failed to fix the issues described

markino
Member
Posts: 278
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:47 pm
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by markino »

I see, have you tried reactivation via your MySteinberg account?
Marco

plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

markino wrote:
Mon Jun 08, 2020 2:26 pm
I see, have you tried reactivation via your MySteinberg account?
Not yet, nor have I tried uninstalling and reinstalling.

But I have in the past had serious problems with corrupted eLicensor settings, and though I appreciate your help I was really hoping that PG or somebody else from Steinberg support would help me with an 'official' procedure, so I don't nedlessly screw up my Windows installation!

plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

. . .and ingnoring this one here too?

Or is 6 months not enough time to look into this?

pwhodges
Member
Posts: 539
Joined: Fri Dec 17, 2010 12:29 am
Location: Oxford, UK
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by pwhodges »

Intractable licensing problems are better dealt with through Steinberg Support rather than this user forum*, I believe.

Paul

* Although we are privileged to have PG taking part here, he is in charge of the software itself, not the licensing aspect.

plutoC
Junior Member
Posts: 113
Joined: Fri Feb 10, 2012 9:10 am
Contact:

Re: vanished Wavelab 10 Elements license after upgrade

Post by plutoC »

pwhodges wrote:
Thu Jul 30, 2020 8:05 pm
Intractable licensing problems are better dealt with through Steinberg Support rather than this user forum*, I believe.
Having in the past been subjected to Steinberg support on several occasions in relation to both software and hardware, I interpret the word "better" relative to the non-existant support I have received here on this issue.

But in fairness I am not suffering any practical problems resulting from the issue described. For now. The instance of Wavelab I am running seems fine and working without limitation. It appears to be just sloppy interaction with eLicenser that I can easily imagine will create problems in future, but I will defer my screaming and shouting until it all goes t*ts up. I just wish Steinberg as a company had a more proactive culture, but that's clearly not going to happen any time soon. I agree with you about PG's participation, however.

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 10 | WaveLab Elements 10”

Who is online

Users browsing this forum: Arjan P and 4 guests