Meters freeze after a long time with input monitor enabled

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
User avatar
toader
Member
Posts: 944
Joined: Fri Jan 14, 2011 1:37 am
Location: Denver, Colorado, USA
Contact:

Meters freeze after a long time with input monitor enabled

Post by toader »

I’ve noticed if I leave input monitor enabled in the master section, after a long period of time, the meters will actually freeze... it seems to happen very often. I’ll try to time it sometime to see how long it takes, but it does seem to be a consistent problem. I just wanted to report the issue.

Thanks,
Todd
Computer 1: Cubase 10.5.12, RME HDSPe AES (x2), RME HDSPe AIO (x1), Nvidia NVS 510 video card, Dell T7500 workstation with Intel Xeon X5690 (6 cores with hyperthreading) 3.47gHz, 24GB RAM, UAD-2 Quad, Windows 10 64-bit
Computer 2: Wavelab 10.0.30, RME HDSPe AIO, AMD Radeon RX 480 video, Dell XPS 8720 with Intel I7-7700 CPU (4 cores with hyperthreading) 3.6gHz, 24GB RAM, Windows 10 64-bit

Todd Loomis @ https://noiseradiationstudios.com

S-EH
Member
Posts: 393
Joined: Sat Dec 18, 2010 12:47 pm
Contact:

Re: Meters freeze after a long time with input monitor enabled

Post by S-EH »

Hi!

How long time and do you record as well or just input monitoring
with WL 10.0.40 !?

regards S-EH
RME Fireface 800, WaveLab, Cubase...

PG
Moderator
Posts: 7805
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: Meters freeze after a long time with input monitor enabled

Post by PG »

after a long period of time
For example?
Philippe

User avatar
toader
Member
Posts: 944
Joined: Fri Jan 14, 2011 1:37 am
Location: Denver, Colorado, USA
Contact:

Re: Meters freeze after a long time with input monitor enabled

Post by toader »

I’m guessing an hour or so... no recording... I’ll try to time it next time I’m in the studio...
Computer 1: Cubase 10.5.12, RME HDSPe AES (x2), RME HDSPe AIO (x1), Nvidia NVS 510 video card, Dell T7500 workstation with Intel Xeon X5690 (6 cores with hyperthreading) 3.47gHz, 24GB RAM, UAD-2 Quad, Windows 10 64-bit
Computer 2: Wavelab 10.0.30, RME HDSPe AIO, AMD Radeon RX 480 video, Dell XPS 8720 with Intel I7-7700 CPU (4 cores with hyperthreading) 3.6gHz, 24GB RAM, Windows 10 64-bit

Todd Loomis @ https://noiseradiationstudios.com

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 10 | WaveLab Elements 10”

Who is online

Users browsing this forum: necromorbus and 2 guests