can I run 9.5 with a 10 license?

Post questions and find answers on our latest WaveLab releases here.
Post Reply
Socrates
New Member
Posts: 45
Joined: Sun Feb 26, 2017 5:29 pm
Contact:

can I run 9.5 with a 10 license?

Post by Socrates »

Will the steinberg licensing process allow me to install wavelab 9.5 using my recent purchase of 10? Maybe I can use this until my wavelab 10 issue gets ironed out.

PG
Moderator
Posts: 8083
Joined: Wed Dec 15, 2010 6:15 pm
Contact:

Re: can I run 9.5 with a 10 license?

Post by PG »

Yes, you can run WaveLab 9.5 with the WaveLab 10 license.
Philippe

User avatar
MrSoundman
Senior Member
Posts: 2711
Joined: Fri Dec 24, 2010 3:27 am
Contact:

Re: can I run 9.5 with a 10 license?

Post by MrSoundman »

You can also leave 9.5 intact and install 10 without any issue, so no reason not to avail of the current 20% upgrade discount.
Windows 10 • Cubase 11.0.0 • WaveLab 10.0.50 • SpectraLayers 7.0.21 • HALion 6.4.10 • Groove Agent 5.0.30 • Midex

Socrates
New Member
Posts: 45
Joined: Sun Feb 26, 2017 5:29 pm
Contact:

Re: can I run 9.5 with a 10 license?

Post by Socrates »

Thanks, I got 10, never had a previous version, so no upgrade discount opportunities.

BigFan
New Member
Posts: 3
Joined: Thu Jul 02, 2020 3:07 am
Contact:

Re: can I run 9.5 with a 10 license?

Post by BigFan »

What if I upgraded from 9.5 to 10? After activating the upgrade, do I lose access to 9.5?

User avatar
MrSoundman
Senior Member
Posts: 2711
Joined: Fri Dec 24, 2010 3:27 am
Contact:

Re: can I run 9.5 with a 10 license?

Post by MrSoundman »

BigFan wrote:
Thu Jul 02, 2020 1:59 pm
What if I upgraded from 9.5 to 10? After activating the upgrade, do I lose access to 9.5?
No.
Windows 10 • Cubase 11.0.0 • WaveLab 10.0.50 • SpectraLayers 7.0.21 • HALion 6.4.10 • Groove Agent 5.0.30 • Midex

Post Reply

Return to “WaveLab Pro 10 | WaveLab Elements 10”

Who is online

Users browsing this forum: Thomas W. Bethel and 1 guest