Issues to make all ins & Outs working separately

This section is about Steinberg's UR-C audio interfaces product range
Post Reply
vrbajan
New Member
Posts: 2
Joined: Sun May 17, 2020 4:54 pm
Contact:

Issues to make all ins & Outs working separately

Post by vrbajan »

when I open cubase - new project - studio set up, I have only 2 ins & outs active, why I can't set it up to route recorded tracks to elsewhere but the main out ? Need to Re-Amp and add some external FX to process recorded sound and then get it back to re- record it. Though that it could be possible with UR816C. That's was the main eason I've bought it.
Attachments
YAMAHA ASIO DRIVER UR816C - only 2 ins & outs active.jpg
(629.01 KiB) Not downloaded yet

vrbajan
New Member
Posts: 2
Joined: Sun May 17, 2020 4:54 pm
Contact:

Re: Issues to make all ins & Outs working separately

Post by vrbajan »

Its cubase 10.5 installed on May 2020
UR816C was purchased during May 2020 so all is new.
Computer is Lenovo yoga model 2020 nothing have been installed on it but cubase

ca-booter
Member
Posts: 304
Joined: Mon Mar 21, 2016 8:38 pm
Location: Netherlands
Contact:

Re: Issues to make all ins & Outs working separately

Post by ca-booter »

That is indeed possible.
You have to make more inputs and outputs or External FX in the "Audio Connections" set up(F4).
THen when you use one of those ins and outs in Cubase(f.e. in a insert) then they will become "active".
Please look into the manual of Cubase for more info on this matter.
PC ASUS i7-2600 3,4Ghz |Win10-Pro 1909 SSD | 16Gb DDR3 | ASUS R5230 graphics | Cubase Pro 10.5.20, user since Atari | Wavelab 10 EL | Absolute 3 | SuperiorDrummer3 | Yamaha-Steinberg N12 FW | Steinberg UR816C+Behringer ADA8200 | Behringer X-Touch One | M-Audio Axiom 61 | Fishman TriplePlay | Lexicon MX200, Strymon Volante, Art Pro VLA II, Art Pro Channel II, Klark Teknik: KT-2A, 1176-KT, 2* EQP-KT

Post Reply

Return to “Steinberg UR-C Series”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest