I can buy spectra layers upgrade from my old magix version?

Post questions and find answers on SpectraLayers 6 releases here.
Post Reply
TNM
Member
Posts: 240
Joined: Wed Sep 04, 2013 10:21 pm
Contact:

I can buy spectra layers upgrade from my old magix version?

Post by TNM »

Hi, I had no idea Steinberg took over spectra layers..was very surprised to just find that out.

Around 3 years ago from memory, I bought a magix special which included samplitude, sound forge and spectra layers (3 I think) for a ridiculous price. I only bought it for spectra layers as I am on mac, as it was still cheaper than buying just spectra layers.

Wow, I really have to dig and find my purchase now.. what exactly do I need to upgrade to V6?

Just proof of purchase? Will that do? I never ended up installing it or using it, ever, after all that, but I'd like to..

I am sure I can find the purchase receipt in my email history somewhere.

Or do I provide Steinberg with the email and name I used for the purchase and they cross check with magix? I am not sure so any info appreciated.

Cheers!
iMac Pro 8 core, 64GB ram, Vega 56, OS 10.14.6, Motu Microlite, Apollo 8, Motif MoxF6, more midi synths :)
MBP 15", 4 core, 16GB ram, 750M, OS 10.14.6, On board headphone out.

User avatar
MrTopo
New Member
Posts: 46
Joined: Mon Jan 09, 2017 10:04 pm
Location: Spain
Contact:

Re: I can buy spectra layers upgrade from my old magix version?

Post by MrTopo »

They do not request anything. You buy it and that's it.
Cubase Pro 10 | WaveLab Pro 9.5 | Dorico Pro 3 | SpectraLayers Pro 6 | Absolute 4 | VST Connect Pro 4
Windows 10 Education x64 | i7-8700K | 32gb RAM DDR4 3000MHz | MSI Z370 PC Pro
SSD 500GB | 2x HDD 2TB + HDD 3TB
Steinberg UR-RT2 | ESI nEar 05

Howl
Junior Member
Posts: 112
Joined: Fri Mar 09, 2018 9:29 am
Contact:

Re: I can buy spectra layers upgrade from my old magix version?

Post by Howl »

MrTopo wrote:
Wed Feb 05, 2020 6:46 pm
They do not request anything. You buy it and that's it.
but it (the program/installer or something else...) will check that you have an older version of spectralayers, i assume. or it is very strange...
Cubase Pro 10.5.20. Spectralayers Pro 7.0.10. Wavelab Pro 10.0.40. I7 6700K, 32 Gb, 3 x SSD, 1 x HD, 1060gtx 6gb. Windows 10 Pro 64 (2004). motu ultralite mk3 hybrid. Mackie Control Universal. Behringer BCR 2000 - FCB 1010. Novation Zero SL MKII + SL 49 MKII. Nektar Panorama P1. Maschine MK3 + Jam. Roland MMP-2 pre-amp. rode NT1A. push 2 + ableton live 10 suite. bitwig studio 3.2. reason 11 suite. reaper 6.x. NI komplete 11 ultimate. arturia v collection 7 & FX Bundle & spark 2 (+ CDM controller) & pigments 2. IK multimedia t-racks 5 standard with 40 "processors". softube modular. voltage modular. unfiltered audio, glitchmachines, meldaproduction, waves (gold + 25 or so). etc. etc.

https://soundcloud.com/sada-exposada

TNM
Member
Posts: 240
Joined: Wed Sep 04, 2013 10:21 pm
Contact:

Re: I can buy spectra layers upgrade from my old magix version?

Post by TNM »

Howl wrote:
Sun Feb 09, 2020 8:56 pm
MrTopo wrote:
Wed Feb 05, 2020 6:46 pm
They do not request anything. You buy it and that's it.
but it (the program/installer or something else...) will check that you have an older version of spectralayers, i assume. or it is very strange...
well it won't be possible to install that on my current mac with Catalina, so, that's out of the question.

Maybe someone from Steinberg can chime in on what should be a straightforward question.

Thank you both for answering thus far thoug. :)
iMac Pro 8 core, 64GB ram, Vega 56, OS 10.14.6, Motu Microlite, Apollo 8, Motif MoxF6, more midi synths :)
MBP 15", 4 core, 16GB ram, 750M, OS 10.14.6, On board headphone out.

Post Reply

Return to “SpectraLayers 6”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest