how many regions selected ?

Post general topics related to Nuendo 10 here.
Post Reply
sylvainmoreau
Member
Posts: 608
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm
Contact:

how many regions selected ?

Post by sylvainmoreau »

Hi,

is there a way to know how many regions are selected in nuendo ?
i want to use the Rename Event From List feature but for that i'd like to know how many regions i have to rename.
thx
nuendo 10.2.10 / rme fireface 802 / rme Fireface UC/ W10x64 / 16ram / i7 2600k / P67A-UD3P-B3 / AMD Radeon HD 6800 Series

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2705
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: how many regions selected ?

Post by Fredo »

You need to explain a bit better.
No idea what you are taling about.
So far I can only answer, you can select as many regions as you have created within an event.

Fredo

sylvainmoreau
Member
Posts: 608
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm
Contact:

Re: how many regions selected ?

Post by sylvainmoreau »

mmm
regions are those little colored rectangles containing waveform on a track right ?
you might have a looong file but when you edit it you end up with those "regions" (?) are those called regions or something else ?
if yes i'm saying is there a way to automatically know how many of those regions are selected (with the select tool)..
for exemple in windows browser at the bottom you see how many files are selected and how many are in total.

on this picture i have 6 regions and 4 are selected
https://photos.app.goo.gl/VoRPAZsXqoAUmget7
nuendo 10.2.10 / rme fireface 802 / rme Fireface UC/ W10x64 / 16ram / i7 2600k / P67A-UD3P-B3 / AMD Radeon HD 6800 Series

User avatar
Fredo
External Moderator
Posts: 2705
Joined: Tue Dec 14, 2010 11:20 am
Contact:

Re: how many regions selected ?

Post by Fredo »

These are not regions. These are events. (cuts of a longer file)

Try this:
-Open a file in the Sample editor
-Use the range tool to select a region
-On the right side, you can now add a region and name it.

These regions (or sub-selections) then show up accordingly in the Pool.
You can drag them individually into the project, you can batch rename them, you can bounce them into new files, etc ...

And search the manual for "regions".

HTH
Fredo

sylvainmoreau
Member
Posts: 608
Joined: Sat Aug 11, 2012 11:05 pm
Contact:

Re: how many regions selected ?

Post by sylvainmoreau »

ok thanks... dam i always called those region maybe came from protools naming ? don't remember now.
thx
nuendo 10.2.10 / rme fireface 802 / rme Fireface UC/ W10x64 / 16ram / i7 2600k / P67A-UD3P-B3 / AMD Radeon HD 6800 Series

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests