Rename own instruments?

Post Reply
SchlagerHorsti
New Member
Posts: 5
Joined: Tue Jun 12, 2018 3:30 pm
Contact:

Rename own instruments?

Post by SchlagerHorsti » Sat Jun 23, 2018 9:24 am

Hello everybody!

I have an instrument file called "Electric Bell".
If I would like to import then, stands in the MS "MiniSynth Electric Bell".

How come?
How can I prevent this?

Kind regards,
SchlagerHorsti

Music Studio Support
Moderator
Posts: 116
Joined: Thu Jun 07, 2018 10:19 am
Contact:

Re: Rename own instruments?

Post by Music Studio Support » Tue Jun 26, 2018 7:12 am

Hi SchlagerHorsti!

Have you tried renaming the user instrument in the Sampler via the Settings button?
See http://www.xewton.com/musicstudio/doc/? ... ngs_button
In general, Music Studio instrument files contain the name of the instrument, which usually is identical to the file name. If it's not, someone renamed the file.

Best,
Music Studio Support

Post Reply

Return to “Music Studio”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 8 guests