Page 1 of 1

Halion 6: Routing MIDI back to DAW

Posted: Mon Apr 24, 2017 3:56 am
by trollcat
Is there are MIDI out just like Groove Agent 4, from the Halion 6 to the DAW, so that can be fed into other VSTi ?

Re: Halion 6: Routing MIDI back to DAW

Posted: Tue Jun 13, 2017 10:21 pm
by valsolim
Unfortunately, HALion 6 does not feature a MIDI output port. Which is a pity since a MIDI output could be extremely useful in connection with scripting.
--
Miloslav

Re: Halion 6: Routing MIDI back to DAW

Posted: Sun Dec 24, 2017 4:38 am
by trollcat
It just occured to me, would a Lua script be able to send information back to the DAW or all the lua variables are local to Halion 6 ?