"Some content could not be loaded".

All about our Cubase LE and Cubase AI OEM bundle software.
Post Reply
archetipo
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Feb 18, 2018 10:12 am
Contact:

"Some content could not be loaded".

Post by archetipo »

HI y’all

I hold a Cubase LE AI Elements 10.5 full license.

When launching the software I get the following message:;

Some content could not be loaded. Either, licenses are missing, or time limited licenses have expired:

VST3 Presets for Flux
Padshop
Allen Morgan Signature drums


Though all the above stuff should be included as I hold a Cubase LE full license.

Is this a known issue?

Thanks

User avatar
Prock
Grand Senior Member
Posts: 3970
Joined: Sat Jan 05, 2013 4:22 pm
Location: Connecticut, USA
Contact:

Re: "Some content could not be loaded".

Post by Prock »

The link below shows that Flux and Padshop are not included in a CB LE license. Also, the Allen Morgan Signature Drums is an expansion pack for Groove Agent and is available as a separate purchase.

https://new.steinberg.net/cubase/compare-editions/

Regards 8-)
PRock Studio

DAW: Cubase Pro 10.5.20, OS: Win 10 Pro x64, CPU: Intel Core i7 4700K @ 4.0GHz, RAM: 32GB/DDR4/2800MHz, Graphics: 4GB GeForce GTX 960, Mobo: MSI Z170A Gaming Pro Carbon, AI: PreSonus Studio 192 Mobile, Mic Preamp: PreSonus TubePre, Headphone Amp: PreSonus HP4, Studio Monitors: Mackie MR5, 3rd Party VSTs: GSi VB3-II, SampleTank 3, Amplitube 4, Miroslav Philharmonik 2, EZDrummer 2

https://soundcloud.com/prockstudio

archetipo
New Member
Posts: 7
Joined: Sun Feb 18, 2018 10:12 am
Contact:

Re: "Some content could not be loaded".

Post by archetipo »

Thanks, how come I get the error message if they’re not included in the fist place?

I see that Padshop and Flux show up in my Steinberg library manager…

Maybe it has to do with the fact that on the same MAC I also have Cubase 4 ?

Cheers

Post Reply

Return to “Cubase LE and Cubase AI”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests