[RESOLVED] Change Dorico metronome click settings?

Discussions about our next-generation scoring application, Dorico.
Post Reply
GregS
Junior Member
Posts: 89
Joined: Fri Jul 03, 2020 1:39 pm
Contact:

[RESOLVED] Change Dorico metronome click settings?

Post by GregS »

I'd like to be able to have the metromome (Dorico Beep) play back with more clicks per beat. Is this possible in Elements? I found a mention of this in the Pro docs, for V2, but not for Elements.
Last edited by GregS on Tue Jul 21, 2020 1:49 pm, edited 1 time in total.
Elements 3.5, Windows

User avatar
Daniel at Steinberg
Moderator
Posts: 17803
Joined: Mon Nov 12, 2012 10:35 am
Contact:

Re: Change Dorico metronome click settings?

Post by Daniel at Steinberg »

I'm afraid not, GregS. Those settings (such as they are) are in Playback Options, which is not included in Elements.

Post Reply

Return to “Dorico”

Who is online

Users browsing this forum: DaddyO, dankreider, lucas_r_r, pianoleo, Rob Tuley and 7 guests