Cubase iC Pro with Nuendo?

Post general topics related to Nuendo 6 here.
Post Reply
jeff8houses
New Member
Posts: 13
Joined: Wed Feb 09, 2011 11:06 pm
Location: Denver, CO, USA
Contact:

Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by jeff8houses »

I can't seem to find much info, but does the Cubase iC Pro work to control Nuendo? I'm doing final mix in a planetarium and need to be able to walk around while mixing and using transport controls. I could whip up an OSC controller, but this would be way easier. I'd just like to see if anyone has it working before spending $17. Thanks!

Merkel

johngar
Member
Posts: 564
Joined: Wed Dec 15, 2010 5:46 pm
Contact:

Re: Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by johngar »

PC | Nuendo 10 | i7-4930k | Win10 | 32gb ram | Intensity Pro | Radeon HD7700 | RME9632 | Euphonix MC Control -Mix - Transport | Generic

artifactdetroit.com

Dog and Pony
Member
Posts: 447
Joined: Wed Dec 15, 2010 7:33 pm
Contact:

Re: Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by Dog and Pony »

What John said, it works great! john.
5 systems with N8, N10, Nuage, Artist Series, Faderport 16, Windows 10, MacOSX 10.12 and many more toys.

KSD
Junior Member
Posts: 140
Joined: Thu Jul 26, 2012 9:44 am
Contact:

Re: Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by KSD »

jeff8houses wrote:I'd just like to see if anyone has it working before spending $17.
Works perfect, but no surround panner option, unfortunately.

Good luck.

Alan
N10.2.1
Mac Pro 10.13.6 six core 3,33 / 40GB RAM / 3xSSD
Mac Pro 10.13.6 twelve core 3,46 / 96GB RAM / 3xSSD
Mac Mini 10.15.5 i7/16 GB RAM / Flash
Mac Book Pro 10.13.6 quadcore Intel 2,4 i7 / 8GB RAM / 1xSSD
Rednet 16/Rednet 4/Rednet 2
Trinnov DMON8
Colin Broad TMC-1
Artist Control+Transport+Mix
Blackmagic Decklink Studio

Oliver.Lucas
Senior Member
Posts: 1417
Joined: Wed Dec 15, 2010 11:26 pm
Contact:

Re: Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by Oliver.Lucas »

A surround panner would be nice
Main machine: Fireface UFX+ 64GB, 2TB Hecacore macmini 10.14.x, egpu
Avid ProTools Ulitimate and S3. A gazillion plugings
https://aufnahme.myds.me

KSD
Junior Member
Posts: 140
Joined: Thu Jul 26, 2012 9:44 am
Contact:

Re: Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by KSD »

Oliver.Lucas wrote:A surround panner would be nice
+1

:-)
N10.2.1
Mac Pro 10.13.6 six core 3,33 / 40GB RAM / 3xSSD
Mac Pro 10.13.6 twelve core 3,46 / 96GB RAM / 3xSSD
Mac Mini 10.15.5 i7/16 GB RAM / Flash
Mac Book Pro 10.13.6 quadcore Intel 2,4 i7 / 8GB RAM / 1xSSD
Rednet 16/Rednet 4/Rednet 2
Trinnov DMON8
Colin Broad TMC-1
Artist Control+Transport+Mix
Blackmagic Decklink Studio

girts
New Member
Posts: 11
Joined: Mon Aug 28, 2017 5:49 pm
Contact:

Re: Cubase iC Pro with Nuendo?

Post by girts »

Oliver.Lucas wrote:
Thu Mar 27, 2014 4:00 pm
A surround panner would be nice
it would be marvelous! I just saw a guy doing surround pan on PT using iPad / app with ease and I felt kind of sad.
It is surprising that there are still no dedicated controller app(s) for Nuendo on horizon...

Post Reply

Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest