Page 1 of 1

iC Pro Remote with Windows

Posted: Wed Dec 05, 2018 3:16 am
by baby88
Before I venture down a potential rabbit hole with purchasing this app I need to have one connection question clarified:
When connecting my iPad to my Windows 7Pro computer (after loading the SKI software, of course!) will the iPad ONLY connect to Cubase 10 wirelessly or can I connect through my existing LAN? My reason for asking is that setting up a wireless connection for this computer is not an option so if a LAN connection is not possible it's a deal breaker for me.
Thank in advance for any clarification!!

Re: iC Pro Remote with Windows

Posted: Mon Dec 17, 2018 6:37 pm
by Dog and Pony
LAN works here using an ethernet to lightning port adapter.

Re: iC Pro Remote with Windows

Posted: Sun Feb 17, 2019 5:20 am
by omniphonix
I run iC Pro with my DAW PC wired to my network and my iPad on the same network with WiFi. You just have to make sure your wireless is not setup to isolate clients.

Re: iC Pro Remote with Windows

Posted: Sat Mar 09, 2019 1:59 am
by MayoLabee
what that means: You just have to make sure your wireless is not setup to isolate clients. ??

Re: iC Pro Remote with Windows

Posted: Fri Apr 12, 2019 9:36 pm
by omniphonix
Most wireless routers have an option you can enable or disable that will stop different wireless clients on the same SSID from being able to talk to each other. This must be disabled for iC or iC Pro to work.