Page 1 of 1

Mono/poly mode by remote/midi learn

Posted: Fri Dec 13, 2013 6:41 pm
by Mighty Whitey
Hi everyone.
I've searched help files, google, forums, etc, and I can't find an answer. I need to be able to switch between poly/ and the various mono permutations in real-time via midi cc. No learn feature or even a quick control access point to this end. Is it even possible to pull off in some esoteric fashion? Or must I find another synth that will do this?


Thanks and be well.


Whites

Re: Mono/poly mode by remote/midi learn

Posted: Tue Feb 10, 2015 5:05 pm
by BrunoPJ
I haven't been able to figure out how to do this either. I'd like to know the answer to this as well.

Re: Mono/poly mode by remote/midi learn

Posted: Mon Jul 01, 2019 7:26 pm
by drmad
Looks like a bug that has never been fixed...