Retrologue 2 factory presets.

All topics on Retrologue
Post Reply
User avatar
Tony_ST
New Member
Posts: 22
Joined: Thu Nov 15, 2018 8:17 pm
Location: Poland
Contact:

Retrologue 2 factory presets.

Post by Tony_ST »

Hello! I have a question about Retrologue 2. After installing the latest update, most of the sounds have disappeared. How to recover them? Thank you for your help!
Cubase 10.5.20 build 179, Roland FA06, Intel Core I5 9600K, 16 GB RAM, Gigabyte Aorus Z390 Pro, Mackie MIX8, VST: Halion 6, Padshop 2, Retrologue 2, The Legend, Spire, SynthmasterOne…

jaskin
New Member
Posts: 17
Joined: Thu Oct 26, 2017 8:32 am
Contact:

Re: Retrologue 2 factory presets.

Post by jaskin »

Same here. Anyone?
Cubase 10.5, Windows 10 Pro
AsRock Z170 Gaming K4, i7 - 6700, Intel HD Graphics, 32 Gb DDR4, M.2 system SSD, Library SSD's
Focusrite 18i20, Motu Ultralite MK3

jaskin
New Member
Posts: 17
Joined: Thu Oct 26, 2017 8:32 am
Contact:

Re: Retrologue 2 factory presets.

Post by jaskin »

Just figured out, Install factory content from download assistant.
Cubase 10.5, Windows 10 Pro
AsRock Z170 Gaming K4, i7 - 6700, Intel HD Graphics, 32 Gb DDR4, M.2 system SSD, Library SSD's
Focusrite 18i20, Motu Ultralite MK3

Post Reply

Return to “Retrologue”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest