Page 1 of 1

No Panner [solved]

Posted: Sun Sep 25, 2011 5:14 pm
by Bassman
Today, I record a few guitar tracks from my multitracker (Fostex) in Nuendo per Adat. Then I open the wav's in Wlab7, to do a little bit process with Declicker, save it and open Nuendo again. Now my panner are gone (red channels in pix are groups). Only if I choose the Mix-Bus, the panner appears. If I choose any Guitar group, panners dissapears, but only with Guitartracks :shock: . Drum- and Voc-Groups are ok. Have delete all Guitar channels (not the wav files) and groups and assign it to new tracks and new groups, but this didn't help. Any ideas?

Here a picture ... Group "Git_Rhythm" to Group "Gitarren" ... no panner
Image

and here Group "Git_Rhythm" to Mix-Bus ... panner appear
Image

Re: No Panner

Posted: Sun Sep 25, 2011 5:40 pm
by MattiasNYC
Maybe I'm reading it wrong or thinking about it the wrong way, but if you're routing a track to a mono group, there's nothing to pan to.... right? Your group is mono, so there is no left/right......

In other words: If the destination of a source is mono, then the source can't be panned because there's no reason for it. As soon as you switch your destination to multi-channel, panning appears, because now it "makes sense".

Know what I mean?

Re: No Panner

Posted: Sun Sep 25, 2011 5:44 pm
by Bassman
Thanx, I have it found just itself. You're right. I have assigne to Mono Groups. My fault ...
Always these stumbling blocks ;)

Re: No Panner [solved]

Posted: Mon Jun 11, 2018 4:21 pm
by Bhavik Patel
Thanks....