Add custom scales to chord track?

For users of legacy Steinberg Cubase software
Post Reply
User avatar
ggc
Senior Member
Posts: 1434
Joined: Thu Feb 17, 2011 6:17 am

Add custom scales to chord track?

Post by ggc »

Hi=)

how can I add custom scales to the chord track scales drop down menu?

thx=)

User avatar
raino
Grand Senior Member
Posts: 4500
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:41 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: Add custom scales to chord track?

Post by raino »

I don't believe it is possible to add either new scales or chords.
rodger

Cubase Pro 10.5, Win10 Home, Halion6, Groove Agent 5, WaveLab Pro 10, BFD3, GPO, Komplete Ultimate 9, Waves Gold, Misc. other

i7 4771 Haswell Processor 3.5GHz, ADK LGA1150, 16GB RAM, GeForce GTX970, RME Fireface 400, 2x UAD-2

Latest: Bawdy Politik https://rodgerraino.bandcamp.com/releases

unions8
New Member
Posts: 8
Joined: Wed Oct 09, 2019 10:08 pm
Contact:

Re: Add custom scales to chord track?

Post by unions8 »

Hi is it still truth? It's not possible?

User avatar
raino
Grand Senior Member
Posts: 4500
Joined: Tue Dec 21, 2010 2:41 am
Location: San Francisco
Contact:

Re: Add custom scales to chord track?

Post by raino »

unions8 wrote:
Sun Jun 21, 2020 2:11 pm
Hi is it still truth? It's not possible?
Yes indeed it is still not possible
rodger

Cubase Pro 10.5, Win10 Home, Halion6, Groove Agent 5, WaveLab Pro 10, BFD3, GPO, Komplete Ultimate 9, Waves Gold, Misc. other

i7 4771 Haswell Processor 3.5GHz, ADK LGA1150, 16GB RAM, GeForce GTX970, RME Fireface 400, 2x UAD-2

Latest: Bawdy Politik https://rodgerraino.bandcamp.com/releases

Post Reply

Return to “Older Cubase versions”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests